Malt af dit korn

Lokal øl og lokal spiritus kræver lokalt korn. Vi malter gerne korn i samarbejde med landmænd og bryggere og destillatører. Vi modtager råvaren oprenset eller ej og leverer den færdig maltede varer i sække til bryggeriet.

Vi malter byg, hvede, rug og havre i hele spektret fra lys pilsner til mørk karamel.

Du får din egen unikke malt, maltet efter dine ønsker og på en råvare som kendetegner dit lokalområde. En process som løfter hele værdikæden, og som differentierer dig tydeligt

Oprensning

Inden dit korn rammer malteriet renser vi det nænsomt op.

Kornet renses på en 8mm sold, som fjerner ukrudtsblomster, sten og strå, og en 2.3mm sold, som fjerner ukrudsfrø og småkerner. Herefter sørger en korn- og langkornstrieur for at fjerne knækkede og lange kerner. Til sidst fjernes sten og hule kerner på vores kastebord. Tilbage er en hel ren råvare klar til malteriet.

Maltning

Vores selvdesignede tromlemalteri malter 2-6 tons korn af gangen. Malteriet er designet efter størst mulig fleksibilitet. Vi malter alle råvarer over 2mm og i et farvespænd fra 3-300EBC.

Malteriet består af

  • Separat støb for optimal iltning og ensartet støbning
  • Kombinerede spire- og kølletromler for nænsom håndtering af grønmalten

Pakning

Den færdige malt pakkes efter ønske i enten 25 kg sække eller storsække på 500-100 0 kg. Hver sæk opmærkes med navn og beskrivelse samt sporbarhedsinformationer til den oprindelige mark.